Feestdagen 2023

Bestellen kan makkelijk op 0470 13 96 14 bij Steffie, per mail naar bestellen@jerseyhoevedehaan.be of via het bestelformulier

IJSBUCHES

ijsbuche VANILLE - AMARENA

VANILLE – AMARENA

Deze ijsbuche bevat ons heerlijk vanille-ijs en amarena-kersen-ijs. De ijsbuche staat op een bodem van joconde biscuit en wordt afgewerkt met een laagje Italiaans schuim.

Voor 4 personen (€ 19) of 8 personen (€ 34).

VANILLE – SPECULOOS

Deze ijsbuche bevat ons heerlijk vanille-ijs en speculoos-ijs. De ijsbuche staat op een bodem van joconde biscuit en wordt afgewerkt met een laagje Italiaans schuim.

Voor 4 personen (€ 19) of 8 personen (€ 34)

ijsbuche vanille-speculoos

VANILLE – RUMROZIJN

Deze ijsbuche bevat ons heerlijk vanille-ijs en rum-rozijnen ijs. Door het licht alcoholgehalte is de buche niet geschikt voor kinderen. De ijsbuche staat op een bodem van krokante meringue en wordt afgewerkt met een laagje Italiaans schuim.

Voor 4 personen (€ 19) of 8 personen (€ 34)

PRALINE – CITROEN (nieuw)

Deze ijsbuche bevat ons heerlijk citroen-ijs en praliné-ijs, ook wel hazelnoot genoemd. De ijsbuche staat op een bodem van krokante meringue en wordt afgewerkt met een laagje Italiaans schuim.

Voor 4 personen (€ 19) of 8 personen (€ 34)

CHOCOLADE – FRAMBOOS

Deze ijsbuche bevat ons heerlijk chocolade-ijs en frambozen-ijs. De ijsbuche staat op een bodem van jocondebiscuit en wordt afgewerkt met een laagje frambozencoulis.

Voor 4 personen (€ 19) of 8 personen (€ 34)

FERRERO ROCHER-PASSIEVRUCHT (nieuw)

Deze ijsbuche bevat ons heerlijk ferrero rocher-ijs en passievruchten-ijs. De ijsbuche staat op een bodem van jocondebiscuit en wordt afgewerkt met een laagje chocoladeganache.

Voor 4 personen (€ 22) of 8 personen (€ 38)

éénpersoonsdesserts

€ 4,70/stuk

JERSEYKOETJE

Gevuld met vanille- en chocolade-ijs op een bodem van krokante meringue en afgewerkt met een laagje chocolade en een schattig kopje van marsepein! Glutenvrij

KERSTMANNETJE

Gevuld met vanille- en speculoos-ijs op een bodem van jocondebiscuit en afgewerkt met een laagje frambozencoulis.

IGLOOTJE

Gevuld met karamel-ijs op een bodem van joconde biscuit en afgewerkt met een laagje witte chocolade en wat Italiaans schuim. De pinguin is gemaakt van chocolade!

GLAASJE FRAMBOOS

Een gevuld glaasje met een laagje frambozenijs en een laagje vanille-ijs en afgewerkt met frambozencoulis en Italiaans schuim. Glutenvrij.

GLAASJE DUINDOORNBES

Een gevuld glaasje met een laagje duindoornbes-ijs en een laagje vanille-ijs en afgewerkt met krokante meringuebrokjes en Italiaans schuim. Voor wie graag een vruchten-ijsje eet, zal dit zeker in de smaak vallen! Glutenvrij.