Bedrijfsbezoek

Wil je graag eens kennismaken met Jerseykoeien en van dichtbij zien hoe een melkveebedrijf draait?

Kom langs met je klas!

Wij ontvangen met veel plezier klasgroepen van alle leeftijden. De rondleiding en ervaring wordt steeds aangepast aan het niveau en kunnen van de groep. Bij jonge kinderen gaat het meer over het ervaren, voelen, kennismaken met de dieren op de boerderij. Van zodra de groep wat ouder is, gaan we samen met de leerkracht dieper in op de werking van ons bedrijf en de dagelijkse activiteiten. Voor groepen uit het hoger onderwijs wordt de rondleiding vaak uitgediept door de vragen van studenten.

Ga op uitstap met je groep, familie of bedrijf

Wij ontvingen reeds zeer diverse groepen vrienden, bedrijven of families voor een bedrijfsbezoek. Na een bezoek aan de Jerseyhoeve heb je een nieuw zicht op hoe melkveebedrijven vandaag de dag werken. We tonen alle onderdelen van onze werkdag en de cyclus die de koeien door maken. Kalfjes aaien is standaard deel van het pakket 😉 Als afsluiter serveren wij een ijsje.

Kostprijs voor een bezoek

€ 6,00 / persoon met een minimum kostprijs van 50 euro per bezoek.
Deze prijs omvat het bezoek en een ijsje als afsluiter. Een bezoek neemt afhankelijk van de grootte van de groep ongeveer 1 uur in beslag.

Reserveren?

Neem contact met ons op via info@jerseyhoevedehaan.be of via het contactformulier op deze website.