Over ons

De Jerseyhoeve is een melkveebedrijf met koeien van het ras Jersey, gelegen in de Bredeweg in de Haan.

In 2014 gaven wij, Bruno en Steffie, elkaar het ja-woord. In 2016 werd onze zoon Morris geboren. Na enkele werkervaringen bleef het toch kriebelen om een eigen bedrijf te beginnen. In 2017 waagden we dan toch de sprong en namen het bedrijf in de Bredeweg over. In 2018 kwam onze dochter Norah ter wereld. We lieten een kudde van zo’n 45 melkkoeien en 25 vaarzen van het ras Jersey over komen uit Denemarken. We kozen voor Jerseys voor hun duurzaamheid, stevige bouw en extra volle melk. Ondertussen melken we ongeveer 110 melkkoeien en maken van hun melk onze heerlijke zuivelproducten.

Bruno

Zorgt voor de dieren

Steffie

Zorgt voor de lekkernijen

Morris & Norah

Kwaliteitscontrole

Odette en co

Zorgen voor lekkere romige melk! Op het bedrijf leven zo’n 110 melkkoeien en 75 stuks jongvee (van kalfje tot vaars).

Robbe

Is onze vaste werkkracht. Begon ooit als stagiair maar kent ondertussen het bedrijf van binnen en van buiten. Wil je ook stage lopen tussen de Jerseykoeien? Stuur ons een berichtje via het contactformulier!

Helpende handen

Ondertussen hebben wij in de verwerking ook regelmatig wat helpende handen om alles verwerkt te krijgen, de jobstudenten. Ook interesse in een vakantiejob tussen de ijsjes? Neem dan contact op via het contactformulier of kom even langs op de hoeve!

Buitenlandse stage

Ook buitenlandse stages zijn welkom.

Heb je interesse? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 0470 13 96 14.